2013. március 14., csütörtök

Essence Stay All Day teszt :)


Sziasztok Szépségek!
Ma szeretnék néhány szót szólni az Essence Stay all day korrektoráról, ami jelenleg elnyerte a 'kedvenc korrektor' címet számomra. 




Sminkvásárlásnál sokkal megfontoltabb vagyok, mint általában. Már őt is kinéztem néhány hónapja, de valahogy soha nem szántam rá magam, hogy megvegyem. Rengeteg korrektort és egyéb terméket kipróbáltam, hogy elfedjem azokat a bizonyos karikákat, de sajnos egyik sem tűnt olyan választásnak ami mellett huzamosabb ideig megmaradhatnék. Nem is értettem mire fel ez a bizonytalanság, mivel nem egy Estée Lauder vagy egy Mac korrektor árához hasonlót hagytam a pénztárnál :) Úgy voltam vele "most vagy soha" és azóta egy percig sem bánom.

Az állaga sűrű, de nagyon jól kenhető. Két árnyalatban kapható, a sárga bőrtónusúaknak és a rózsaszín bőrtónusúaknak. Nekem rózsaszínbőrtónusom van, de mivel tél van, így számomra ez a barnítókorszak (olvashattok róla ITT) és a barnító elég sárgás és amúgy is inkább a sárgás tónusú alapozókat preferálom, ezért egyértelmű volt, hogy a 10-es (sárga) árnyalatot választom :)


A neve olvasása után számítottam rá, hogy hosszan tartó lesz,  ebben nem is csalódtam, bár a 16 órát nem teszteltem :) Mindig problémám volt, hogy megült az aprócska szem alatti ráncokban a korrektor, de szerencsére ő még ki is egyenlíti a bőrfelületet, ezáltal pihe-puha bőr kölcsönöz, amihez az esti sminklemosásig hozzá sem kell érni! :)
Mivel a szem alatti bőr, nagyom vékony így átlátszanak az apró lilás, kékes hajszálerek, amiket különösen jól elfed! :)
Az egyéb bőrhibákra nekem sajnos nem vált annyira be,de nem is ez volt a fő indok, hogy megvettem. 
Azt vettem észre, hogy sokkal világosabb, mint a bőröm, de felvitel után kb. fél perccel teljesen alkalmazkodik a bőrszínemhez.
Az ára 850 és 1000 ft. körül mozog :)
Az applikátorával nagyon jó dolgozni.



Remélem hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést! További szép napot!
Puszi, Lina! <3





5 megjegyzés:

  1. Ilyen nekem is kell, jónak tűnik!!:)

    VálaszTörlés
  2. nekem még a régebbi változata van meg és szeretem. Főleg hogy olcsón jó és tényleg elég tartós. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon eltűntetek lányok!! Mikor lesz végre új poszt?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elnézést kérünk érte, de nagyon sok dolgunk van sajnos :( Igyekszünk minél hamarabb, minél több posztot megosztani Veletek :) ♥

      Törlés