2013. április 27., szombat

Bourjois Healthy Mix Serum alapozó és púder


Sziasztoook!:))
Ma estére egy alapozós poszttal készültem Nektek. A napokban Lina szólt, hogy szuper akció van a Bourjoisnál, mégpedig az hogyha megvesszük a Healthy Mix alapozó bármelyik fajtáját kapunk ajándékba egy Bourjois Healty balance púdert. Mivel már régóta szemeztem ezzel a márkával, nem is vártam tovább, a hétvégén beugrottam a Douglasba és megvettem őket. Az Douglasban az eladók szokás szerint nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, segítettek kiválasztani  a megfelelő színárnyalatot.





Én a Healthy Mix szérumot választottam, mivel ez egy gyenge fedésű alapozó. Nekem nyáron nincs szükségem fedésre, most meg bőrhibáim se nagyon vannak, úgyhogy nekem tökéletesen megfelel ez az alapozó. Felvitele nagyon egyszerű, én személy szerint a kezemmel viszem fel és eldolgozom az ujjaimmal, de szivaccsal is jó. Az illata isteni gyümölcsös. Komoly fedése nincsen, tehát akinek nagyobb bőrhiábai vannak, annak inkább a rendes alapozóját ajánlom. Viszont nagyon szépen egységesíti a bőrképet és hagyja lélegezni a bőrt. A leginkább attól tartottam, hogy hamar ki fog fényesedni, de szó sincs ilyenről, mert az arcnak egy természetes ragyogást ad, nem azt a zsíros fajtát ami ellen púdert vetünk be. :) Az ára 3800 ft (30ml), tehát ennyit fizettem összesen a két termékért, 7000 valamennyi helyett. 
A púderre (9g) rá volt ragasztava egy 'ajándék' cetli, amit már levettem róla. A terméket a pénztárnál adják oda. Ha púdert használok az szérum felé, akkor egész nap a teljesen matt arcbőrrel villoghatok. :D Ennek is szuper gyümölcsös illata van. A színárnyalat pedig az alapozóból és a púderből is az 53-as Light beige árnyalat.
Nem okoznak se pattanásokat sem pedig mitesszereket, én biztos vagyok benne hogy sokáig jóban leszünk és egy darabig nem nézek rá más alapozókra. :)

További szép estét!:))
puszi, Fru


3 megjegyzés:

  1. Húúú, nagyon szupi a blogod!! mostmár követlek téged :))


    www.beautyandfashion-makeup.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük szépen Ibolya! :)) Ketten vagyunk Linával, közös a blog! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem ez a kedvenc alapozóm, nekem tetszik, hogy nem túl erős a fedése :)

    VálaszTörlés