2013. április 6., szombat

Maybelline Affinitone - teszt :)


Sziasztok Szépségek!
Nagyon sajnáljuk ezt a majd egy hónapos kihagyást, de rengeteg vizsgánk volt az elmúlt hetekben. :( Igyekszünk minél hamarabb bepótolni az elmaradásainkat! :)


Ebben a bejegyzésben szeretnék Nektek a Maybelline Affinitone alapozójáról szólni néhány szót.




Néhány hete voltunk vásárolni Fru-val és akkor véletlen megláttam, nem is terveztem semmilyen alapozóvásárlást aznapra, de tudjátok milyen ez, olyan jó áron volt, hogy bűn lett volna ott hagyni! :) Szóval bármiféle "utánanézés" nélkül vettem meg. Amint hazaértem el is olvastam róla a véleményeket és hirtelen szörnyen megijedtem, hiszen ha ezeket elolvastam volna biztos nem vettem volna meg. Na de itt jön a csattanó! Imádom! :) 

Nagyon könnyen eldolgozható a híg állaga miatt. A fedése számomra annyira bevált, hogy szem alatti karikákon kívül semmilyen korrektort nem szükséges használnom a bőrömön. Külön ajánlom a zsíros vagy kombinált bőrtípussal rendelkező hölgyeknek, mert különleges púderes hatása van száradás után, tehát mattít, de a száraz bőrűek is bátran használhatják egy kis hidratálóval! :) Viszonylag sok árnyalatból lehet választani.

A Rossmann-ban vettem, 1600 Ft-ért :)



szétkenve
eldolgozva

Fru nemrég megvette az alapozó korrektorát, amiről szintén hamarosan olvashattok!
Remélem hasznos volt számotokra ez a bejegyzés és ha bármilyen kérdésetek van bátran kérdezzetek itt, e-mail-ben vagy a facebook oldalon! További szép napot!
-Lina ♥




4 megjegyzés:

  1. Szia! Nem akarsz olyan képet is csinálni, amin az arcodon látszik az eredménye? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa! Majd a a következő teszthez, mert épp ki voltam festve és nem tudtam volna lefotózni az "előtte" képet. :) Lina.

      Törlés
  2. Nagyon tetszik ez a poszt! :)
    Régebb óta "szemeztem" ezzel az alapozóval,de nem voltam biztos a hatékonyságában. Krémmánián néztem róla véleményeket és viszonylag jókat írtak róla, de hogy láttam ezt a bejegyzést már biztosan a sminkkollekcióm része lesz! :)
    Köszönöm a posztot, sokat segítettél! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyin örülök, hogy tetszett! Én is ott olvastam a véleményeket, de sajnos vagy nagyon beválik valakinek, vagy nem, de nagyon remélem, hogy csupa pozitív véleményed lesz róla! Örülök, hogy segíthettem! :) Puszi, Lina ♥

      Törlés