2013. június 28., péntek

Nyári kedvencek - Lina :)

Sziasztok Szépségek!
Ebben a bejegyzésben a nyári kedvenceimet szeretnéd megosztani Veletek! 




Az egyik nagy kedvencem nyáron az Oriflame mattító krémje, mert a nagy melegben az amúgy is kombinált bőröm hajlamos könnyen kifényesedni, ezért az alapozó felvétele előtt egy kevés mennyiséget eloszlatok az arcomon (általában a T-zóna körül:)) Ráadásul nagyon- nagyon jó illata van! :)


A következő nagy kedvencem a Maybelline Volum' Express The Falsies szempillaspirál vízálló változata! Még névnapomra kaptam egyet húgomtól ♥, de most tudom igazán kihasználni, hogy itt a strand és a nyaralások ideje:)
Csodaszép pillákat csinál akár egy rétegben is. Meglepően tartós, még az átlag vízálló spirálokat is magasan felülmúlja tartósság terén! Sok sminktermékre tévesen azt hihetjük, hogy vízálló, ha rajta van a "waterproof" felirat, de sajnos sok esetben, csak cseppálló termékről van szó, mivel ezek a termékek a víznek ellenállnak, vagyis lepereg róluk, de miután megérintjük máris elkenődik, tehát ezek a cseppálló termékek. Vízálló terméknek pedig azt hívjuk, ami víz- és érintésálló, mint például ez a szuper szempillaspirál!:)


Sajnos nagyon kevés sminklemosó termék képes tökéletesen és gyorsan eltávolítani a vízálló sminktermékeket. Erre leginkább a kétfázisú lemosók képesek leginkább, olajos állaguk miatt. Nekem nagy kedvencem a Balea kétfázisú lemosója, mert könnyedén eltünteti az összes sminket egy mozdulattal! :)


Nyáron általában letisztul a bőröm és csak az arcbőröm színének kiegyenlítésére használnék alapozót, de a melegben nagy kellemetlen "maszkhatást" nyújt a bőrömön, ezért sokkal inkább preferálom a BB krémeket és végre idén nyáron megtaláltam a számomra legtökéletesebbet! :)


A meleg nyári napokon legszívesebben csak ajakápolót viselnék, mert a krémes rúzsokba, szájfényekbe beleragad a hajam és csak a baj van vele, de persze a színektől nem szeretnék megválni! :) Ezért imádom ezt az ajakszínezőt, ami először egy átlátszó szájfényként kerül fel a szánkra, majd a bőrünkkel érintkezve mindenkinél más árnyalatú rózsaszínné változik és miután megszáradt mattá válik és "beszínezi" az ajkakat, mivel nekem 10-12 órát is kibír evés/ivás mellett, így tökéletes strandra is, nem kell attól félni, h elkenődik! :) Ráadásul remek illata van! :))


Tudom nem egészséges, de nem használok naptejet sem napozás, sem nyaralás közben, mert a bőröm egyáltalán nem érzékeny rá és így is nagyon- nagyon nehezen barnulós típus vagyok :( DE alacsony faktorszámú napolajat használok, majd napozás után ezt a hűsítő gélt használom a bőrömre, amit bátran lehet arcra is kenni, mert az aloevera tartalmának köszönhetően remekül leszárítja a pattanásokat és hidratálja a bőrt! :)


Ha sokat vagyok vízben a kezem nagyon kiszárad, ezért szeretek valami apró kézkrémet magamnál tartani és nemrég rátaláltam erre az Avonnál, aminek isteni vanília illata van, ami annyira tartós, hogy ha reggel felkenem még este fürdésnél is érezhető (ezt Fru is észrevette:)) és a legszebb, h mindössze néhány száz forintba kerül!


Nagyon szeretek olvasni, de sajnos évközben/ tanítás alatt nem nagyon van időm azt olvasni amit szeretnék, de most lejött végre a nyár! :) Ezt a könyvet még Karácsonykor kaptam a legjobb barátnőmtől és csak ajánlani tudom! :)


Ezek tehát az én kedvenceim! :) 
Ha bármiről szeretnétek részletesebben hallani, kérlek írjatok! 
Ti mit nem tudtok otthon hagyni ilyenkor?
Puszi, Lina ♥









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése