2014. március 14., péntek

Gardrób Mustra - Lina

Sziasztok Szépségek!
A csirkenők blog szerkesztője, létrehozott egy mozgalmat, ami által betekintést nyerhetünk egymás gardróbjába. A kezdeményezésre drága Mirellától kaptam meghívást, ezért nekem is lehetőségem nyílt arra, hogy megmutassak néhány darabot a ruhatáramból! :)1. A kérdéseket a megadott png formában kell beilleszteni a bejegyzésbe a szokásos módon Kép beszúrása funkcióval.
2. Válaszolj a kérdésekre szöveg és fénykép formájában. 
3. A bejegyzés aljára linkeld be azokat, akiknek kíváncsi vagy a ruháira. 
4. Emailben értesítsd a kiválasztott személyeket, és küldd el nekik a kérdések képeit (png formátumban vannak, egyszerűen csak csatold, ahogy a fényképeket kell) a feladat leírással és a Gardrób Mustra logóval együtt.
5. A bejegyzésnek így kell kinéznie a gyakorlatban: GM logó, feladat leírás, kérdés-kép, alatta szöveg, majd kép a ruhákról.


Már évek óta megvan, ez az áttetsző, fehér ing a Zarából. Még mindig imádom és úgy érzem ez egy jó ideig így is marad. Egy alapdarab, amit bárhogy lehet hordani, akár alkalmi vagy hétköznapi viseletként. :)A legújabb 'Szerzeményem' egy zöld selyeming a Takkoból. :)
A kedvenc kék darabom egy enyhén áttetsző, ujjatlan nyári felső a H&M-ból. :)


(itt fel van hajtva, érdekes 'high-low' szabása van, sajnos nem tudtam úgy lefotózni, hogy jól kivehető legyen:)

Amióta az enyém, azóta másban nem szívesen alszom, mert imádom ezt a kék Tommy Hilfiger felsőt. Hihetetlenül pihe-puha és a legkényelmesebb póló, ami valaha az enyém volt! :) Jelenleg egyedülálló vagyok, de nem szerettem volna kihagyni ezt a kérdést, ezért a testvéremet kérdeztem, aki határozottan ezt a maxi-ruhát választotta a Springfieldből. :)


Ajándékba legutóbb egy bő, világos farmeringet kaptam a C&A-ból. :)
Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én nagyon utálom a matrózblúzokat. A stílusával semmi problémám nincs, de az anyaga és a szabása egyszerűen szörnyű. Nyáron túl meleg, télen túl hideg, szerencse, hogy ritkán kell hordanom. :DRemélem tetszett a bejegyzés.
Az én kiválasztottam : Fru :)
Puszi, Lina!

2 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszenek az ingeid, főleg a zöld. Az arany ékszerekkel tényleg nagyon jól mutat.
  A matrózblúz jajj, de rossz volt :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szeretem, mert még kényelmes is! :) ♥

   Törlés