2013. január 12., szombat

Mac vs Avon -szemhéjfesték teszt

Sziasztok Szépségek! :)
Ma megszeretném osztani Veletek egy olcsóbb és egy drágább szemhéjfesték palettáról a tapasztalataimat. Általában természetes színeket használok a mindennapi sminkekhez, és a színes, erőteljesebb sminkeket alkalmakra hagyom. Ebben a két palettában színes és természetes színek is megtalálhatóak.



  • Az első az Avon 8 színű szemhéjfestékpaletta (színes változata):



Gyönyörű színei vannak. Nagyon intenzívek és pigmentáltak. Nem csomósodnak, de sokaktól hallottam, hogy apró darabokra törnek az első apró koccanásnál. Szerencsére ezt eddig nem tapasztaltam. Az ára nagyon kedvező és bármelyik Avon katalógusból beszerezhető. A kedvencem a fekete. Ilyen intenzív, erős, tartós feketével még ezelőtt soha nem találkoztam. :)


  • A másik paletta egy Mac-Dress Camp Collection egyik palettája:

Ezek jóval természetesebb színek, hétköznapokra is tökéletesek. Őszintén annyira tartósak, hogy nagyon nehezen lehet még a nap végén is lemosni őket. Nem kopik - főleg ha használunk primert- . Sajnos Magyarország nincs eleresztve Mac üzletekkel, ezért jóval nehezebb őket beszerezni. ): Az ára meglehetősen drágább, mint az Avon termékeké, de összeségében ugyanolyan jónak találom mindkét palettát.


Ti próbáltátok már őket? Mi a véleményetek róluk? :)
Puszi: Lina <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése